Locale Altele
Sambata, 27 Aprilie 2024
Sam, 27 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreancă „vedetă” în Spania
Florin Răchitan  - Duminica, 2 Mai 2010

Este sătmăreancă de origine, are 26 de ani şi măsuri perfecte 90-60-90. Cel puţin aşa scrie în materialul publicat în revista spaniolă „Interviu” despre românca Mihaela Gherman, care se pare că a ajuns o adevărată vedetă în Peninsula Iberică după ce a participat la o emisiune de televiziune.

 

Tânăra a devenit faimoasă în Spania datorită prezenței sale în emisiunea ”I Love Escassi”, difuzată de televiziunea Telecinco.

Ea a fost una dintre cele 15 femei care s-au luptat în acest concurs televizat pentru pentru a-i cuceri inima jocheului Álvaro Muńoz Escassi, un adevărat sex-simbol în Spania.

 

Emisiunea a stârnit polemică în această țară. Institutul Național al Femeii le-a cerut responsabililor televiziunii Telecinco să respecte drepturile femeilor, deoarece ele ”sunt reprezentate drept o marfă sexuală aflată la dispoziția bărbatului”.

 

În interviul care însoțește fotografiile din revistă, Mihaela Gherman a declarat că nu s-a simțit un obiect sexual în emisiunea ”I Love Escassi” și că, din contră, Institutul Național al Femeii ”a exagerat mult cu acest program”. ”Ce se întâmpla dacă 15 bărbați sexy concurau între ei pentru a seduce o femeie?” - se întreabă românca.

 

Înainte de a se înscrie la concurs, Mihaela muncea ca vânzătoare într-un magazin din localitatea Nules, provincia Castellon. Ea a declarat că s-a înscris la preselecție pentru a vedea dacă este în stare să-l seducă pe sex-simbolul spaniol. ”Mai mult am vrut să văd dacă sunt aleasă dintre cele 1.500 de femei care s-au prezentat la casting” - a afirmat românca.

 

Ea susține că o relație între ea și Álvaro Muńoz Escassi ar fi fost imposibilă. ”Niciodată nu m-aș putea îndrăgosti de un bărbat precum el și cu atât mai puțin să mă culc cu el. Am înțeles însă că este inteligent și că știe ce să zică și ce să facă pentru ca o femeie să se simtă bine”.

 

După apariţia în emisiune, românca a fost chemată să pozeze pentru tot mai multe reviste, chiar şi cluburile au început să se bată pe ea, pentru imagine, oferindu-i sume mari de bani pentru a-şi face apariţia în localuri, câştigând şi câte 1.000 de euro pe oră pentru apariţii şi câte 18.000 de euro pentru un singur editorial.

Mai mult, românca povesteşte că încă de când a apărut la televizor ţipă lumea după ea pe stradă şi îi cere autografe.

 

În ceea ce privește proiectele sale de viitor, Mihalea Gherman susține că principalul său obiectiv rămâne cinematografia. ”Am dat diverse probe și este foarte probabil ca în curând să joc într-un film”- a mai declarat românca.

 

Până una-alta, a fost invitată joi la emisiunea Happy Hour de la Pro TV, deci se poate considera deja vedetă. Urmăriţi secvenţe din emisiune:




8702 vizite
Distribuie pe